Onze diensten 

Glad pleisterwerk

Bij glad pleisterwerk kunt u verwachten dat uw ruimte weer een mooie strakke look krijgt. U kunt het pleisterwerk verven of behangen. Glad pleisterwerk is aan te brengen op onder andere metselstenen, betonblokken, stuc-platen en oude stuc-lagen. De ondergrond dient droog te zijn en wordt eerst met voorstrijk bindmiddel gestreken. Daarna volgt de gladde stuclaag. Risicovolle plekken voor scheuren en bestaande scheuren worden voorzien van bewapeningsgaas zodat het niet (meer) mogelijk is dat er een scheur in het pleisterwerk komt. Glad pleisterwerk is zowel voor uw wanden en voor uw plafonds. 

Sierpleister Spartelputz binnen + buiten

Een trend binnen de bouw is het aanbrengen van sierpleister Spartelputz. Bij oude woningen ziet u de sierpleister nog vaak op de binnenwanden, echter op de buitenwanden geeft het ook een extra luxe uitstraling van uw woning. De sierpleister dient aangebracht te worden op een gladde ondergrond zonder bulten en gaten. Bij uw buitengevel zijn verschillende stuc-lagen nodig voordat de sierpleister aangebracht kan worden. De hele woning wordt in bewapeningsgaas glad gestuct. Daarna volgt de sierpleister. De sierpleister is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes en in meer dan 1000 kleuren. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen!

Buitengevel isolatie + afwerking Spartelputz

Uw buitengevel isoleren en daarna mooi afwerken met Spartelputz? Uw woning verduurzamen en meteen een moderne look geven aan uw woning? Geen probleem! Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers is gespecialiseerd in het isoleren van uw buitengevel en het mooi afwerken hiervan met Spartelputz. Velen waren u al voor! De isolatie is in alle diktes leverbaar. U kunt zelfs subsidie aanvragen voor uw buitengevel isolatie!

Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen!

Beton Ciré

Van oorsprong is Beton Ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van beton Ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het uiteindelijke Beton Ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis! Beton Ciré is bij uitstek geschikt voor de badkamer en keuken dankzij de hygiënische, slijt- en watervaste eigenschappen. 

Haaks & waterpas maken van keukens, sanitaire ruimtes etc. 

Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers werkt met veel tegelzetters en woningbouwverenigingen samen voor het haaks en waterpas maken van ruimtes waar wandtegels geplaatst gaan worden. Het is zeer belangrijk dat dit goed gebeurt want indien een muur niet volledig waterpas is dan ziet u dit al snel terug in het tegelwerk. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het haaks en waterpas maken van o.a. keukens, toiletten en badkamers. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen!

Latex spuiten schilderwerk

Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers heeft een professional in dienst die gespecialiseerd is in het airless latex spuiten van binnenmuren en plafonds waarbij kwaliteit boven aan ons lijstje staat. Of het nou gaat om een gerenoveerde woonboerderij, appartement, bedrijfspand of nieuwbouwwoning, latex spuiten is hoe dan ook een perfecte oplossing om uw wanden en plafonds snel te voorzien van een sterke laag muurverf. De verf is in 5000 verschillende kleuren te verkrijgen!

Voor al onze opdrachten gebruiken wij enkel materialen en producten van A-kwaliteit en spuiten we altijd twee lagen (primer en latex). Hiermee bereikt u altijd een strakke en dekkende afwerking van uw wanden en plafonds. De verflaag wordt door de spuit dik aangebracht waardoor u zeker bent van een sterke, stevige verflaag. Combineer uw stucwerk met spuit schilderwerk en ontvang een voordelige prijs! Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen!

Fillerwerk + stuc-platen aanbrengen

Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers biedt ook de optie aan om uw woning te laten filleren. Wij brengen dan in drie lagen een filler laag aan en schuren deze daarna glad. U dient wel filler-platen te plaatsen om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren. U kunt dit natuurlijk ook door ons laten doen! Wij bieden onder andere ook aan om op uw wanden of plafonds stuc-platen te bevestigen met eventuele isolatie ertussen. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen!