Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers is een begrip in Limburg! De familie Kuijpers is al vier generaties werkzaam in de bouw en heeft al zeer veel klanten tevreden gesteld in al die jaren.  Zelf heet ik Jan Kuijpers en ben geboren op 30/12/1962. Ik ben al ruim 40 jaar met veel plezier stukadoor en run ongeveer 25 jaar mijn eigen onderneming. Mijn zoon is momenteel ook werkzaam binnen het bedrijf en wilt over een aantal jaar de onderneming overnemen. De passie voor het vak zit echt in de familie! In al die jaren zijn we van een kleine eenmanszaak uitgegroeid tot een stukadoorsbedrijf met een betrouwbare en specialistische groep stukadoors. 

 

Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers is gelegen in Sittard, heeft u ons nog nooit gezien? Dat kan kloppen, wij maken géén reclame. Zelfs niet op onze werkbussen. De reden? Door tientallen jaren kwaliteit en zekerheid te leveren heeft Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers een groot klantenbestand opgebouwd en werken wij samen met veel aannemersbedrijven in Limburg en omstreken. Particulieren bereiken ons in bijna alle gevallen via mond-op-mond reclame. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! 

 

Stukadoorsbedrijf J.W. Kuijpers heeft een uitstekende reputatie in Limburg, wij werken veel samen met (grote) aannemersbedrijven. U bent als klant altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast geloven wij als professionals in de kracht van het bieden van maatwerk en kunt u er op rekenen dat wij goed naar al uw specifieke wensen zullen luisteren en ons uiterste best zullen doen om deze wensen om te zetten in concrete plannen en stukadoorswerk dat aan al uw eisen voldoet. Wij zijn pas klaar met uw klus zodra u tevreden bent!